Du har nok prøvet at stå koncentreret foran spejlet med åben mund og polypper og forsøgt at lægge mascara så sirligt og pænt som muligt, men mere vil have mere, og snart har du påført så meget mascara, at der er kommet klumper på dine ellers så fine vipper. Alt det kan du slippe for med vippeserum, der får dine vipper til at vokse så lange og fine, at du helt kan droppe den klumpede mascara.

Det er ikke nok at bruge mascara, hvis du vil have de flotteste, lange øjenvipper. Dine vipper bliver farvede, hvilket skaber illusionen, at de er længere, men for at opnå den eftertragtede længde på vipperne, kan du blive nødt til at ty til falske øjenvipper. Det er ikke en holdbar løsning for dig, der hælder mere til et naturligt look, men med vippeserum kan du opnå et naturligt, flot resultat, så du har flotte øjenvipper hver dag, selv når du ikke går med makeup.

 

Sådan bruger du vippeserum

Det er nemt og ligetil at anvende vippeserum. Før du går i gang, er det vigtigt, at du renser dine øjenvipper, så du ikke har rester af makeup siddende, der kan forringe virkningen. Det er en god ide at påføre vippeserum en gang om dagen, gerne lige før sengetid. På denne måde kan serummet sidde og virke i løbet af natten. Du påfører serummet med en lille børste på samme måde, som når du lægger mascara.

 

Sådan virker det

Vippeserum virker ved at styrke hårsækkenes vækst. Det betyder, at dine øjenvipper ikke bare bliver længere, de bliver også sundere og stærkere. Der går noget tid, før du vil se resultater, så du skal ikke give op, selvom du ikke kan se en virkning med det samme. Resultaterne skal nok komme. Efter ca. 12 uger vil dine øjenvipper være længere og sundere. For at opretholde dit nye look, skal du blive ved med at bruge vippeserum, ellers vil dine øjenvipper miste deres længde. Dette skyldes, at de øjenvippehår, der er blevet gjort længere af serummet, bliver erstattet af nye, normale vipper.

Previous articleImprovements the Philippine Government Needs To Make In Their Response To The Covid-19 Pandemic
Next articleHow to Create a Business Plan That Works: Tips and Tools